banner 01

Utrecht Mieke Hoek poster staand

De verkiezingscampagne voor Provinciale Staten is gestart. In Veldhoven vond de kick-off plaats en in Utrecht werden de eerste affiches geplakt. Vele posters zullen nog volgen!

Tijdens de Senioren Expo in het Brabantse Veldhoven werd de kick-off gegeven van de verkiezingscampagne van 50PLUS. De drukbezochte en geanimeerde bijeenkomst werd gepresenteerd en muzikaal opgeluisterd door Sandra Reemer. Tijdens de feestelijke campagnestart presenteerden alle 12 lijsttrekkers voor Provinciale Staten zich, zo ook onze lijsttrekker Mieke Hoek.

Utrecht gasbrander poster

Aan de slag met ijskrabbers en een gasbrander

In Utrecht werden meteen de eerste posters voor 50PLUS geplakt. Op de gemeentewerf van de Utrechtse Heuvelrug staken Herman Troost, voorzitter van de afdeling Utrecht, en lijsttrekker Mieke Hoek de handen uit de mouwen. Zij moesten bij de allereerste plaksessie tijdens deze campagne wel op de tanden bijten: het was vroeg, superkoud en de borden waren bevroren met een dikke laag ijs die met ijskrabbers en een gasbrander verwijderd moest worden. Maar voor uw stem op 18 maart hadden Mieke en Herman dat graag over!

Utrecht Herman Mieke poster


 

 

Laten we 50PLUS een geweldige start geven in dit nieuwe jaar!
 
Het provinciaal bestuur wenst, mede namens onze afgevaardigde in de Provinciale Staten van Utrecht, alle leden een gezond en voorspoedig 2018.
 
Op onze oproep om zich kandidaat te stellen voor bestuursfuncties is boven verwachting gereageerd. Dat stemt ons optimistisch voor 2018. Binnenkort zullen de eerste gesprekken met deze leden plaatsvinden.
 
Een datum voor de provinciale ledenvergadering is nog niet vastgesteld. Wij streven er echter naar deze in het vroege voorjaar te houden. Wij houden jullie op de hoogte!
 
 


nederland1