banner 01

PROVINCIE

Mieke Hoek
Lid Provinciale Staten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


AFDELINGSBESTUUR

Over Ons

Na de ledenvergadering op 17 mei 2017 bestaat het huidige bestuur thans uit:

 

Bestuur afdeling Utrecht:

                                                          Mail:                                          Mobile:

Voorzitter:           Richard Postma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      0637445311

Vice Voorzitter:   Chris Portengen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris:          Franc Gerritsen      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       0642018200

Lid:                      Teun de Gast       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De functie van Penningmeester is vacant.


 

 

Laten we 50PLUS een geweldige start geven in dit nieuwe jaar!
 
Het provinciaal bestuur wenst, mede namens onze afgevaardigde in de Provinciale Staten van Utrecht, alle leden een gezond en voorspoedig 2018.
 
Op onze oproep om zich kandidaat te stellen voor bestuursfuncties is boven verwachting gereageerd. Dat stemt ons optimistisch voor 2018. Binnenkort zullen de eerste gesprekken met deze leden plaatsvinden.
 
Een datum voor de provinciale ledenvergadering is nog niet vastgesteld. Wij streven er echter naar deze in het vroege voorjaar te houden. Wij houden jullie op de hoogte!
 
 


nederland1