banner 01

Foto: www.echtmooij.nl

Zaterdag 13 december 2014 is Mieke Hoek unaniem door de leden gekozen als lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen Provincie Utrecht. Mieke zit sinds 2011 voor 50PLUS in de Provinciale Staten en sinds 2002 tot heden in de gemeenteraad. Eerst voor de gemeente Loenen en sinds 2011 door een herindeling in de gemeente Stichtse Vecht met een eigen lokale partij Het Vechtse Verbond. Zij heeft veel ervaring in de politiek en het is al jaren haar passie. Mieke ziet zichzelf als verbinder. Het is druk, maar ze doet het politieke werk graag en gaat ervoor om ouderen een stem te geven. Een stem voor ouderen is heel belangrijk, omdat de wereld van en voor de ouderen steeds verder verschraalt door de besluiten van het huidige kabinet VVD en PvdA en mede door de steunpartners D'66, SGP en CU.

De kieslijst bestaat verder uit: 

2. Marianne Spaargaren ev Nieuwerf, Doorn (v)
3. Peter Koning, Amersfoort (m)
4. Wil Bouwman, Achterveld (m)
5. Jan van Koert, Doorn (m)
6. NaƤma de Ru, Utrecht (v)
7. 
Ton Richter, Vinkeveen (m)
8. Chris Portengen Loenen aan de Vecht (m)
9. Jack Gadellaa, Utrecht (m)
10. Herman Troost, Nieuwegein (m)
11. 
Maurice Koopman, Amersfoort (m)


 

 

Laten we 50PLUS een geweldige start geven in dit nieuwe jaar!
 
Het provinciaal bestuur wenst, mede namens onze afgevaardigde in de Provinciale Staten van Utrecht, alle leden een gezond en voorspoedig 2018.
 
Op onze oproep om zich kandidaat te stellen voor bestuursfuncties is boven verwachting gereageerd. Dat stemt ons optimistisch voor 2018. Binnenkort zullen de eerste gesprekken met deze leden plaatsvinden.
 
Een datum voor de provinciale ledenvergadering is nog niet vastgesteld. Wij streven er echter naar deze in het vroege voorjaar te houden. Wij houden jullie op de hoogte!
 
 


nederland1