banner 01

Mieke Hoek 250 

Mieke Hoek

Fractievoorzitter 50PLUS

Statenlid sinds: 10 maart 2011 

Alle Portefeuilles: Bestuur, Europa en Middelen (BEM),

Ruimte Groen en Water (RGW),

Mobiliteit, Milieu en Water (MME)

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-20206240
0294234490

Woonplaats:

Boterweg 24
3633 ER Vreeland

Ik wil de politiek dichter bij de burger brengen door een verbindende rol in te nemen. Kleine en grote knelpunten signaleren en doorgeven. Met name voorzieningen in kleinere dorpen zoals openbaar vervoer. Daar is het steeds slechter mee gesteld. Men gaat vanuit de provincie teveel uit van de twee grote steden, Utrecht en Amersfoort en daar tussen de Uithof. Maar er is meer in de provincie. Wij zijn als een groot gezin waar iedereen gelijke aandacht moet krijgen.

Mijn favoriete plek in de provincie Utrecht is...

toch de plaats waar ik woon, in Vreeland in de gemeente Stichtse Vecht.

De Vecht slingert door de hele gemeente Stichtse Vecht heen en het is een genot om op de Vecht met mijn bootje te varen. Overigens is onze hele provincie met de diversiteit aan landschappen prachtig.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met:

Naast mijn rol als Statenlid ben ik ook Raadslid in de Gemeente Stichtse Vecht met een eigen lokale Partij. Bij elkaar vraagt het veel van mijn 'vrije tijd'. Ik werk niet meer anders zou het niet te combineren zijn. Ik vind lege dagen fijn om niets te hoeven. Na de vele vergaderingen is het fijn om in mijn volkstuin te werken of lekker uit te gaan. Veel lezen en in de zomer varen met mijn bootje, ook om contacten te onderhouden. Door mijn raadswerk ken ik veel mensen en ga ik zeker in de zomer bewust op een terrasje zitten of naar een eetcafé om ze te ontmoeten.

Politiek is druk, je bent er altijd mee bezig maar dat wist ik van te voren. Het is mijn passie. Het maakt mij gelukkig als ik de vergadering verlaat en iets voor de burger heb bereikt.

Hedwig 250

Hedwig de Groot

Commissielid 50PLUS Portefeuilles
Commissielid sinds: 28 mei 2018

Portefeuilles: Mobiliteit, Milieu en Economie (MME)

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-28805273

Woonplaats:

Wallestein 75
3632WS Loenen aan de Vecht

Als algemeen en politiek correspondent voor een krant in de Vechtstreek, kreeg ik een brede kijk op het leven van veel verschillende mensen, hun woonplek, werk- en vrijetijdsbesteding. Mijn interesse in mensen is daardoor op allerlei terreinen breed ontwikkeld. Politiek bedrijf je voor alle inwoners en politici moeten benaderbaar zijn. Dat gevoel kreeg ik bij 50PLUS.

Mijn favoriete plek in de provincie Utrecht is...

De provincie Utrecht is erg veelzijdig qua landschap en bebouwing, denk aan de Kromme Rijn, fietstochten via de grachten, het beklimmen van de Domtoren, het centrum, wandeltochten richting Rijnauwen. De vele ontmoetingen en vele bijzondere plekken in de Vechtstreek. Iedere streek, of het nu stedelijk of landelijk is, heeft voor mij haar charmes.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met:

In en om het huis relaxen en erop uit te trekken met mijn echtgenoot, kinderen, kleinkinderen en vrienden. In alle windstreken van Nederland is wel iets bijzonders te doen en te beleven. Ook over de grens hebben wij de nodige landen bezocht.


LEDENVERGADERING 
50PLUS UTRECHT 
OP ZATERDAG 11 MEI
 
De provinciale afdeling Utrecht van 50PLUS houdt op zaterdag 11 mei haar algemene ledenvergadering. Deze heeft plaats in De Roskam aan de Hessenweg 212 in Achterveld. De vergadering duurt van 10.00 tot 12.00 uur, met aansluitend een lunch. De zaal gaat om 9.30 uur open.


De agenda ziet er alsvolgt uit:
1. Welkom door de voorzitter.
2. Mededelingen:
a. Bestuur 50PLUS afdeling provincie Utrecht.
b. Hoofdbestuur 50PLUS (de heer Gielisse HB.
c. Leden 50PLUS provincie Utrecht.
3. Vaststellen van de agenda.
4. Vaststellen van de notulen ledenvergadering 10 november 2018.
5. Verkiezingen* functie secretaris en twee algemene  bestuursleden.
6. Terugblik op verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap (secretaris/campagneleider 2019).
7. Ledenwerving en leden behoud (de heer Gielisse HB).
8. Korte pauze(rond 11:00 uur).
9. Duurzame energieopwekking in provincie Utrecht (Ieke Benschop NMU). https://www.nmu.nl/wat-we-doen-2/energie/
10. Vooruitblik gemeenteraadsverkiezingen.
11. Europese verkiezingen.
12. Rondvraag.
13. Sluiting (12.00 uur).
Lunch 12:00 tot 13:00 uur. 

 *Kandidaten voor de diverse functies:
Joop Mays, Algemeen Bestuurslid, per 11 december 2018 waarnemend Secretaris/Vicevoorzitter; stelt zich kandidaat voor de functie Secretaris/Vicevoorzitter.
Annelies Hart, stelt zich kandidaat voor  de functie Algemeen bestuurslid. Per 19 februari 2019 waarnemend Algemeen bestuurslid.
Richard Postma, stelt zich kandidaat voor de functie Algemeen bestuurslid. Per 1 april 2019 waarnemend Algemeen bestuurslid.

 

Als u de vergadering wilt bijwonen dan ontvangen wij graag per omgaande,  maar graag uiterlijk 30 april 2019 (in verband met de catering),  uw aanmelding per mail naar: secretaris@50plusutrecht.nl.

De Roskam in Achterveld is met het openbaarvervoer, wandelend, per fiets en per auto uitstekend bereikbaar. Rondom De Roskam is er ruime parkeergelegenheid. Aan de voorzijde van De Roskam staat de bijna honderd jaar oude Sint Jozefkerk. Dat is hét herkenningspunt om De Roskam gemakkelijk te vinden. Adres: Hessenweg 212, 3791 PN Achterveld

___________________________________ 

 ROB VAN DEN HOEK IN
HOOGHEEMRAADSCHAP

Op de dag van de Provinciale Statenverkiezingen, woensdag 20 maart, hadden ook de Waterschapsverkiezingen plaats. Namens 50PLUS werd Rob van den Hoek gekozen in het Hoogheemraadschap Stichtste Rijnlanden. 
Onder de titel ‘Hart voor water’ heeft 50PLUS het Hoofdlijnenprogramma 2019-2023 opgesteld. Dat programma is HIER te lezen.
Er is ook een FLYER waarin valt te lezen waar 50PLUS in het Hoogheemraadschap voor staat.

Rob van den Hoek 250

Rob van den Hoek, namens 50PLUS gekozen in het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Waterschap


 nederland1

_______________________________

PRIVACYVERKLARING

Als gevolg van de nieuwe privacywetgeving kent ook 50PLUS een privacyverklaring. Deze verklaring informeert u onder meer hoe 50PLUS persoonsgegevens verwerkt, welke doeleinden 50PLUS hiervoor heeft en welke privacyrechten u heeft. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens binnen 50PLUS. Klik HIER om kennis te nemen van de volledige tekst van de verklaring.