banner 01

Uit de inleiding

In ons verkiezingsprogramma treft u een deel van onze ideeën aan. In tegenstelling tot de meeste partijen vinden wij het niet nodig om elk programmapunt tot in de kleinste details uit te werken. Enerzijds vallen die details weg in eventuele collegeonderhandelingen, anderzijds worden de politieke agenda’s voor een groot deel bepaald door reeds bestaande wet- en regelgeving en door eerdere besluiten die in de provincie na politiek debat of overleg genomen werden.

Wat ons betreft als ouderen partij, zijn we vooral ook gefocust op implementatie en uitvoering die bij de genomen besluiten behoren. Dat is wat de inwoners van onze provincies aan den lijve ondervinden. Dat is echt belangrijk. Wij willen ook de betrokkenheid van burgers bij het beleid bevorderen en staan klaar om met u over uw problemen van gedachten te wisselen. 

Wij nodigen u van harte uit onze verkiezingsprogramma te lezen. Daarin staan ook onze speerpunten. Algemene Leden
Vergadering in Zwolle

50PLUS houdt op zaterdag 11 november 2017 in Zwolle de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Die begint om 10.30 uur. Belangstellenden kunnen zich voor hun aanwezigheid aanmelden via het emailadres alv@50pluspartij.nl. De vergadering, die plaats heeft in de Nieuwe BuitensociĆ«teit aan het Stationsplein 1, is in principe openbaar. Maar mogelijk is er dit keer een besloten gedeelte. Punten op de concept-agenda zijn onder meer de benoeming van de Commissie Partijvernieuwing en de vaststelling van het Activiteitenplan 2018. De vergadering wordt afgesloten met een politieke discussie en een toespraak door partijleider en Tweede Kamerlid Henk Krol. De agendastukken komen uiterlijk op 28 oktober 2017 beschikbaar via de landelijke website van 50PLUS. Klik HIER om kennis te nemen van de volledige concept-agenda en de bijlagen.


provinciehuis 250

Ledenvergadering
afdeling Utrecht

De afdeling Utrecht van 50PLUS houdt op donderdag 23 november haar ledenvergadering. Deze heeft  van 16.00 tot 18.00 uur plaats in het Provinciehuis aan de Archimedeslaan 6 te Utrecht. De agenda wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.
   zeeland   Noord-Brabant   Limburg   Zuid-Holland   Noord-Holland   Utrecht   Gelderland   Flevoland   Overijssel   Friesland   Drenthe   Groningen   BelgiĆ«