banner 01

Foto: www.echtmooij.nl

Zaterdag 13 december 2014 is Mieke Hoek unaniem door de leden gekozen als lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen Provincie Utrecht. Mieke zit sinds 2011 voor 50PLUS in de Provinciale Staten en sinds 2002 tot heden in de gemeenteraad. Eerst voor de gemeente Loenen en sinds 2011 door een herindeling in de gemeente Stichtse Vecht met een eigen lokale partij Het Vechtse Verbond. Zij heeft veel ervaring in de politiek en het is al jaren haar passie. Mieke ziet zichzelf als verbinder. Het is druk, maar ze doet het politieke werk graag en gaat ervoor om ouderen een stem te geven. Een stem voor ouderen is heel belangrijk, omdat de wereld van en voor de ouderen steeds verder verschraalt door de besluiten van het huidige kabinet VVD en PvdA en mede door de steunpartners D'66, SGP en CU.

De kieslijst bestaat verder uit: 

2. Marianne Spaargaren ev Nieuwerf, Doorn (v)
3. Peter Koning, Amersfoort (m)
4. Wil Bouwman, Achterveld (m)
5. Jan van Koert, Doorn (m)
6. Naäma de Ru, Utrecht (v)
7. 
Ton Richter, Vinkeveen (m)
8. Chris Portengen Loenen aan de Vecht (m)
9. Jack Gadellaa, Utrecht (m)
10. Herman Troost, Nieuwegein (m)
11. 
Maurice Koopman, Amersfoort (m)Algemene Leden
Vergadering in Zwolle

50PLUS houdt op zaterdag 11 november 2017 in Zwolle de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Die begint om 10.30 uur. Belangstellenden kunnen zich voor hun aanwezigheid aanmelden via het emailadres alv@50pluspartij.nl. De vergadering, die plaats heeft in de Nieuwe Buitensociëteit aan het Stationsplein 1, is in principe openbaar. Maar mogelijk is er dit keer een besloten gedeelte. Punten op de concept-agenda zijn onder meer de benoeming van de Commissie Partijvernieuwing en de vaststelling van het Activiteitenplan 2018. De vergadering wordt afgesloten met een politieke discussie en een toespraak door partijleider en Tweede Kamerlid Henk Krol. De agendastukken komen uiterlijk op 28 oktober 2017 beschikbaar via de landelijke website van 50PLUS. Klik HIER om kennis te nemen van de volledige concept-agenda en de bijlagen.


provinciehuis 250

Ledenvergadering
afdeling Utrecht

De afdeling Utrecht van 50PLUS houdt op donderdag 23 november haar ledenvergadering. Deze heeft  van 16.00 tot 18.00 uur plaats in het Provinciehuis aan de Archimedeslaan 6 te Utrecht. De agenda wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.
   zeeland   Noord-Brabant   Limburg   Zuid-Holland   Noord-Holland   Utrecht   Gelderland   Flevoland   Overijssel   Friesland   Drenthe   Groningen   België